Παραθεριστικός Οικοδομικός Συνεταιρισμός Εμπόρων Νομού Ηρακλείου

Αρχική Νέα Νέα Αγαπητά Μέλη
Αγαπητά Μέλη

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΔΟΣ 1770

ΑΡ. 28 ΤΗΛ. 2810- 341563 & 287244.

WWW.poseni.gr  - e.mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 

Ηράκλειο 20/11/2011

 

 

Αγαπητά Μέλη,

 

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με προγενέστερη επιστολή μας, την 13/10/2011 εγκρίθηκε μετά από μεγάλες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου η ένταξή μας στο άρθρο 24 με την με αρ.44410 απόφαση  της Δ/νσης  Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Υ.ΠΕΚΑ το οποίο σημαίνει ότι τώρα μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στα εν περιλήψη παρακάτω βήματα:

 

Σην νέα Πολεοδομική Μελέτη με νέα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (με νέα θέση  του βιολογικού καθαρισμού κλπ) όπου εκεί θα οριστικοποιηθούν και οι τελικές θέσεις των 633 μερίδων.

Ακολουθεί το τελευταίο στάδιο μελετών δηλαδή η μελέτη εφαρμογής της  πολεοδομικής μελέτης στο έδαφος καθώς και οι μελέτες των έργων υποδομής δηλαδή οι  μελέτες πλήρους υλοποίησης του όλου πολεοδομικού  σχεδιασμού της έκτασης του Συνεταιρισμού ( οδοποιία , ύδρευση, αποχέτευση, φωτισμός, βιολογικός καθαρισμός κλπ.).

 

Με την έγκριση της μελέτης εφαρμογής ήμαστε πλέον έτοιμοι να αρχίσουμε τα έργα υποδομής. Όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε περάσει στην ουσία και για να πραγματοποιηθούν οι εργασίες αυτές, ώστε να υλοποιηθεί ο σκοπός και να φτάσουμε στην κλήρωση των οικοπέδων θα πρέπει να εξοφλήσετε άμεσα τις οικονομικές σας

υποχρεώσεις. Τώρα που ξεμπλοκάραμε από τους κρατικούς μηχανισμούς να μην γίνουμε εμείς οι ίδιοι το εμπόδιο για να κωλυσιεργεί η ολοκλήρωση του σκοπού μας.

Σας παρακαλούμε λοιπόν όσοι έχετε οικονομικές υποχρεώσεις να τις ταχτοποιήσετε  άμεσα για την εύρυθμη λειτουργία του Συνεταιρισμού μας.

 

Για πληροφόρηση του υπολοίπου του λογαριασμού σας μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συνεταιρισμού  από ώρα  9:00π.μ έως 2:00 μ.μ. στα τηλέφωνα  2810- 287244 & 2810-341563.

Επίσης  για την ταχύτερη ενημέρωσή σας για οποιαδήποτε εξέλιξη ή θέμα υπάρξει στον Συνεταιρισμό (καθώς επίσης και για λόγους οικονομίας) αποστείλετε το email σας στην Δ/νση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Μπότης – Μαθιουδάκης Παναγιώτης