Παραθεριστικός Οικοδομικός Συνεταιρισμός Εμπόρων Νομού Ηρακλείου

Αρχική Νέα Νέα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΎ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΎ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΎ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Την Τετάρτη 8 Οκτώβριου 2014 , εγκρίθηκε ομόφωνα από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων  και Αμφισβητήσεων του ΥΠΕΚΑ ,(ΚΕ.ΣΥΠΟΘΑ, με προεδρεύοντα το Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ κ. Σωκράτη Αλεξιάδη) η πολεοδομική μελέτη του Παραθεριστικού Οικοδομικού  Συναιτερισμου των Έμπορων του Νομού Ηρακλείου, στην περιοχή Μιλατος –Σισι. Είχε προηγηθεί η έγκριση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.   Έτσι μετά από 22 χρόνια ,αναμονής και προσπαθειών  όλων , αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά  ,το όραμα της υλοποίησης του οικισμού των  629 στρεμμάτων. H μελέτη έτυχε της ομόφωνης απόφασης - έγκρισης , δεδομένης της προτεινομένης  φιλοσοφίας σε επίπεδο βιοκλιματικού σχεδιασμού και οικολογικής δόμησης.
Σε όλη την διαδικασία προώθησης της μελέτης , μέχρι σήμερα , υπήρξε σημαντική, η συνεργασία της κας Άννας Πατελη, μηχανικού, υπαλλήλου του ΥΠΕΚΑ και εισηγήτριας στην επιτροπή ,την οποία και ευχαριστεί το Δ.Σ. του συνεταιρισμού.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, ο κος Μαθιουδακης - Μποτης Παναγιώτης  ,καθώς και ο μελετητής αρχιτέκτονας πολεοδόμος κος Νωντας Σαρρής.

Μετά και από αυτή την σημαντικότατη έγκριση της μελέτης έχουν προγραμματισθεί στις 10 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Λ. Δημοκρατίας αρ. 10 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 α) Καταστατική Γενική συνέλευση με θέμα:
Τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4030/2011   και β) ώρα 18:00 Τακτική Γενική Συνέλευση.

Με βάση την πρόσφατη αλλαγή της Νομοθεσίας εάν δεν υπάρξει η απόλυτη πλειοψηφία του 50+1 των εγγεγραμμένων Μελών για την τροποποίηση του καταστατικού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διάλυσης του Συνεταιρισμού και απώλεια της περιουσίας του η οποία θα περιέλθει στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Μπότης – Μαθιουδάκης Παναγιώτης            Γιάνναρης Νικόλαος

 

 

 

 


ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΔΟΣ 1770 ΑΡ. 28
ΤΗΛ. 2810- 341563 & 287244.
www.poseni.gr
E.mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ   -        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Γνωστοποιούμε στα αξιότιμα μέλη μας ότι έπειτα από την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης, η πολεοδομική μελέτη έτυχε της ομόφωνης απόφασης - έγκρισης , δεδομένης της προτεινομένης  φιλοσοφίας σε επίπεδο βιοκλιματικού σχεδιασμού και οικολογικής δόμησης. Προεδρεύοντας ήταν ο Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ κ. Σωκράτης Αλεξιάδης ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, ο κος Μαθιουδακης - Μποτης Παναγιώτης  ,καθώς και ο μελετητής αρχιτέκτονας πολεοδόμος κος Νωντας Σαρρής.

Μετά και από αυτή την σημαντικότατη έγκριση της μελέτης έχουν προγραμματισθεί στις 10 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Λ. Δημοκρατίας αρ. 10 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 α) Καταστατική Γενική συνέλευση με θέμα:
Τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4030/2011   και β) ώρα 18:00 Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα:

  1. Απολογισμός – Πεπραγμένα  2014.
  2. Έγκριση Ισολογισμού 2013
  3. Έγκριση Προϋπολογισμού 2015.
  4. Αρχαιρεσίες ( εκλογές). Α)  Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.         Β)  Ανάδειξη νέου Εποπτικού Συμβουλίου


Παρακαλούνται να παρευρίσκονται όλα τα Μέλη, για να αποφασίσουμε για την πορεία του Συνεταιρισμού(έργα υποδομής –
Διανομή οικοπέδων).

Για την νόμιμη συγκρότηση της Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης, για την τροποποίηση του καταστατικού απαιτείται να παρίσταται  η απόλυτη πλειοψηφία ,δηλαδή  τουλάχιστον το 50 + 1 των εγγεγραμμένων Μελών. Εάν αυτό δεν  καταστεί εφικτό λόγω μη επίτευξης  απαρτίας  (50+1) υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διάλυσης του Συνεταιρισμού και απώλεια της περιουσίας του η οποία θα περιέλθει στο Ελληνικό Δημόσιο.  Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να είστε όλοι εκεί.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Μπότης – Μαθιουδάκης Παναγιώτης            Γιάνναρης Νικόλαος